TIETOSUOJASELOSTE


Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja
Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §
Laatimispäivä: 09.02.2017

Rekisterinpitäjä

QuietOn Ltd, Y-tunnus 2743885-4
OSOITE: Hakamaantie 18 90440 Kempele
 

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

NIMI: Pekka Sarlund, c/o QuietOn Ltd
Puhelin: +358 40 5433 956
Sähköposti:
pekka.sarlund@quieton.com

Rekisterin nimi

QuietOn Asiakastietorekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Emme vuokraa tai myy tietoasi kolmansille osapuolille. Käsittelemme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tilauksen käsittely, tuotteiden toimittaminen ja maksujen kerääminen
  • Käyttäjätilisi päivittäminen ja ylläpitäminen, sekä valitessasi palveluihin pääseminen.
  • Vastataksemme sinulle, jos olet ottanut meihin yhteyttä
  • Palveluiden ja toiminnan kehittämiseen liittyvään analyysiin, jollei sitä voida tehdä muulla tavalla
  • Yhteydenottoihin liittyen tarjouksiin, uusiin tuotteisiin tai muihin tiedotteisiin

 

Käsittelemme tietojasi Suomen Henkilötietolain (523/1999), tietosuojan ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaan. Mikäli antamiasi tai keräämiämme tietoja käytetään muuhun kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin otamme yhteyttä sinuun. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille, ellei edellä mainittujen toimintojen toteuttaminen sitä vaadi.

QuietOn Ltd pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamatta siitä erikseen ja suosittelee tutustumaan tietosuojaselosteeseen säännöllisesti.

 

Rekisterin tietosisältö

Tämä käytäntö koskee verkkosivuillamme kerättyjä tietoja. Kun vierailet sivustolla, tietokone voi automaattisesti lähettää tietyt tekniset ja muut tiedot (jotka voivat olla henkilötietoja) meille (kuten IP-osoite). Kuten useimmat sivustot, keräämme tietoa siitä, miten käytät sivustoa "evästeiden" ja vastaavien tekniikoiden avulla. (Katso lisätietoja kohdasta Evästeet) Mikä tahansa tai kaikki sivuston käyttötietojen keräämiseen liittyvistä toiminnoista voidaan suorittaa puolestamme palveluntoimittajiemme toimesta, kuten esimerkiksi analytiikkamyyjä(t) ja sähköpostin hallintakumppani(t).

Keräämme kahta erilaista informaatiota verkkosivuiltamme: 1) henkilökohtainen tieto 2) muu kuin henkilötieto.

”Henkilökohtainen tieto” ovat tietoa, joka tunnistaa käyttäjän henkilökohtaisesti. Kuten esimerkiksi:

  •        Nimi
  •        sähköpostiosoite
  •        puhelinnumero
  •        osoite
  •        markkinoinnin lupatiedot
  •        Internet Protocol (IP) -osoite
  •        muut osallistujan mahdollisesti antamat tiedot

"Ei-henkilökohtaiset tiedot" voivat olla luonteeltaan teknisiä. Niistä ei tunnista sinua henkilökohtaisesti. On tiettyjä tietoja, jotka keräämme automaattisesti seurauksena, kun käytät sivustoa tai käyttämällä web-analytiikan palveluita. Tämä informaatio sisältää, mutta ei rajoitu:

  •        sivustot, joita olet käyttänyt juuri ennen vierailet sivustollamme
  •        aika, taajuus ja kesto käynneistäsi verkkosivustollamme
  •        käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmä
  •        laiteen tyyppi, jolla käytät sivustoa.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot kerätään henkilöltä itseltään hänen suostumuksellaan hänen ostaessaan tuotteita internet-sivulta tai verkkokaupastamme. Voit halutessasi antaa meille sähköpostiosoitteesi, tilataksesi uutiskirjeemme. Uutiskirjeessämme on mahdollista erota milloin vain, kirjeen mukana tulevan linkin kautta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle


Henkilötietoja ei luovuteta QuietOn Ltd:n ulkopuolelle lukuun ottamatta tietojen luovutusta viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten selvittämisissä tai ehkäisyssä. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot on suojattu verkossa ja manuaalisesti. Käytämme asianmukaisia keinoja suojataksemme tiedot.Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

QuietOn edellyttää henkilöstöltään ja yhteistyökumppaneilta sitoutumista asiakastietojen salassapitoon ja oikeanlaiseen käsittelyyn. Vain nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä asiakastietoja. Henkilötietojen käsittelyoikeus on vain asiakaspalvelun, sivuston ylläpitoon tai kehittämiseen osallistuvilla henkilöillä. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin. 

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme asiakastietoja vain niin kauan kuin on tarpeellista asiakassuhteen tai liiketoimen suorittamiseen. Rekisterin tietoja säilytetään korkeintaan tuotteiden takuun voimassa olon ajan eli kaksi vuotta.

Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Tuotteita ostaneella henkilöllä on Henkilötietolain 26-28 § mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja QuietOn Ltd:n rekistereihin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti sivuston rekisteriasioiden yhteyshenkilölle: Quieton Ltd Pekka Sarlund Hakamaantie 18 90440 Kempele. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa.  Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti esitettäessä on asiakkaalla oltava mukana henkilöllisyystodistus. Henkilökohtaisesti esitetty pyyntö tulee vahvistaa allekirjoittamalla tarkastuspyyntö.

Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Rekisterinpitäjä voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevia virheellisiä, tarpeettomia, puutteellisia tai vanhentuneita henkilötietoja omasta aloitteestaan tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä kirjallisesti sivuston rekisteriasioiden yhteyshenkilöön tiedon korjaamiseksi. 

Evästeet

QuietOn Ltd käyttää verkkosivuillaan evästeitä (ns. cookie), joiden avulla voidaan seurata kävijäliikennettä ja parantaa palvelun laatua. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Evästeiden avulla kerättyä tietoa voidaan käyttää myös kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei kuitenkaan yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.

Myös QuietOn Ltd:n yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista QuietOn Ltd:n tai muiden ylläpitämillä verkkosivustoilla. Sivustolla vierailija voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista. Evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin internetpalveluiden toimivuudelle, eikä QuietOn Ltd siten takaa palveluiden toimivuutta, jos evästeiden käyttö on estetty.

Linkit

Sivustomme voivat sisältää linkkejä muille sivustoille, jotka eivät kuulu meidän valvontaan ja niillä voi olla eri yksityisyyden suoja. Emme voi hyväksyä mitään vastuuta näiden sivustojen yksityisyyden suojasta tai sisällöstä, mutta tarjoamme näitä linkkejä helpottaaksemme vierailijoillemme mahdollisuuksia löytää lisää tietoa tietyistä aiheista.

Alaikäiset

QuietOn pyrkii siihen, ettei se kerää alle 16 -vuotiaiden tietoja, ja varaamme oikeuden estää palvelun käytön alle 16 -vuotiailta. Kannustamme vanhempia olemaan mukana lapsensa toiminnassa internetissä sen varmistamiseksi, ettei tietoja kerätään lasta ilman vanhempien lupaa.

Mikäli tietokantaamme joutuu tietoja alle 16 –vuotiaista käyttäjistä, pyrimme poistamaan ne mahdollisimman nopeasti. Toimintatapamme kuuluu, etteivät alaikäiset (Suomessa alle 18-vuotiaat henkilöt) voi tehdä ostoksia tai muita oikeustoimia tällä sivustolla ilman vanhempansa lupaa.

Päivitykset

Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja pidätämme oikeudet muutoksiin tietosuojakäytännössämme ja muissa toimintaperiaatteissamme, milloin tahansa ilman eri ilmoitusta. Suosittelemme lukemaan tietoturvakäytäntömme säännöllisesti. Emme käytä henkilökohtaisia ​​tietoja tavalla, joka on olennaisesti erilainen kuin käyttötarkoitukset on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä antamatta sinulle mahdollisuuden jättäytyä pois tällaisista ​​erilaisista ​​käyttötarkoituksista.

Julkaisemme päivitetyn tietosuojaselosteen sivuillamme niin, että voit aina olla tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten tietoja käytetään ja missä olosuhteissa tällaisia ​​tietoja voidaan luovuttaa. Tarkistamalla tämän selosteen aika ajoin varmistat, että olet tietoinen mahdollisista muutoksista. Jatkamalla verkkosivuston ja / tai palvelun käyttöä ilmaiset hyväksyväsi muutokset ja sivustoa käyttämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä sivustoamme.

Sovellettava lainsäädäntö

Näitä sivuihin ja käytäntöjä sovelletaan ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä, ja sovelletaan Suomen tuomioistuinten yksinomaista toimivaltaa. 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä henkilötietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten. Pyyntö osoitetaan rekisteriasioiden yhteyshenkilölle.

Voit osoittaa valituksen myös tietosuojavaltuutetulle liittyen henkilötietojesi käsittelyyn. Alla yhteystiedot tietosuojavaltuutetulle:

Tietosuojavaltuutetun toimisto:

P.O. Box 800

FIN-00521 HELSINKI

FINLAND

Tel: +358 29 56 66700

Email: tietosuoja@om.fi

Tämä rekisteriseloste on nähtävänä myös QuietOn Ltd:n toimitiloissa osoitteessa Hakamaantie 18 90440, Kempele.

Viimeisin päivitys 09/02/2017


Vertaile 0

Ei tuotteita

Määritellään myöhemmin Toimitus
0,00 € Verot
0,00 € Loppusumma

Hinnat sisältää verot

Hyväksy